Binance Mobil Uygulamada Kaldıraç İle İşlem

Bugün sizler tarafından sıkça sorulan ve merak edilen bir konuyu ele alacağız.Binance vadeli işlemler de kaldıraç nasıl kullanılır.

Binance vadeli işlemlere kayıt olurken %10 komisyon kazanmak için referans adı : turkey

Binance vadeli işlemler %10 komisyon indirimi ile avantajlı başlamak için tıkla.

Öncelilk ile binance vadeli işlemlerde kaldıraçlı işlemler yapmak için vadeli işlemlere kayıt olmamız gerekiyor.Yukarıda verdiğim referans adını (turkey) yada direk verdiğim linke tıklayarak %10 komisyon indirimi kazanın.

Binance vadeli işlemelerde kaldıraç ile işlem yapmak için elinizde usdt olması gerekiyor.Elinizdeki coin'i usdt ye nasıl çeviririm diye soruyorsanız , elinizdeki coin'ne gelerek misal veriyorum link var eliniz link/usdt çiftine geliyoruz ve istediğimiz miktarda satış yaparak usdt ye çevirebiliriz.Spot cüzdanımızdan hemen transfere tıklıyoruz ve spot dan vadeli işlemlere seçeneği ile transferi yapıyoruz.

Paramızı vadeli işlemlere attıktan sonra istediğimiz coin türünü seçerek işlem yapabiliyoruz.İşlem yapacağımız coin'nin düşmesini bekliyorsak sat yükseleceğini bekliyorsak ise al yaparak işlemimizi gerçekleştiriyoruz.

Binance vadeli işlemelerde kaldıraç oranları coin'lere göre değişiyor , bitcoin de 125x kaldıraca kadar işlem yaparken diğer coin'lerde 50x ile 75x kaldıraca kadar işlem yapma şansınız var.Vadeli işlemler de kaldıraç ile oynarken her hangi bir faiz oranı bulunmuyor sadece fonlama oranını ödemesi bulunuyor.

Bu konu hakkındaki detaylı youtube kanalımızdaki videomuzu izlemeyi beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayınız.






Yorumlar