Btcturk Pro Mobil Anlatım

Sizlerden gelen sorular üzerine btcturk mobil anlatım , btcturk mobil para yatırma , kimlik doğrulama ve para yatırma nasıl yapılır bunları anlatacağız.



Binance vadeli işlemlerde %10 komisyon kazanmak için referans adı : turkey


Btcturk pro mobil uygulamasına girdiğimizde giriş ya ve hemen altında yeni üyelik aç seçenekleri karşımıza çıkıyor.Yeni üyelik açmak için yeni üyelik aça tıklıyoruz , karşınıza kişisel bilgilerinizi dolduracağınız bir sayfa açılıyor.Kişisel bilgilerinizi doldurduktan sonra hemen aşağıdaki devam et butonuna dokunuyoruz.Daha sonra karşınıza şifrenizi belirleyeceğiniz bir ekran çıkacak.Şifrenizi belirledikten sonra kullanım koşullarını kabul ediyorum diyerek üyeliğimi başlat butonuna tıklıyoruz.

Burada mail adresimize bir bağlantı gönderecek gelen bağlantıya mail kutumuza giderek bağlantıya dokunarak işlemimize devam ediyoruz.Gelen mailde e posta adresimi onayla diyoruz ve artık btcturk üyesi olmuş oluyorsunuz.İsterseniz kaldığınız yerden devam ederek yada tekrar btcturk mobil uygulamasına girerek devam edebilirsiniz.

Tc kimlik numarası ile yada e posta yazarak giriş yapıyoruz sizden sms doğrulaması istenecek sms kodunu girdikten sonra mobil bir pın oluşturmanızı isteyen bir ekran çıkacak.Mobil pın oluşturduktan sonra artık btcturk borsasına giriş yapmış bulunuyorsunuz.
Üyelik işlemleriniz tamamlandık sonra btcturk pro ya para yatırabilir ve coin alım satımına başlayabilirsiniz.Ana sayfadan yatır çek bölümüne tıklayarak havale , eft , papara ve kripto para yatırma seçenekleri ile yatırma işlemi yapabilirsiniz.Daha sonrasında işlem yapabilir ve istediğiniz zaman tl olarak parayı geri çekebilirsiniz.

Kripto para çekebilmek için yada başka borsaya transfer yapmak için hesap bölümüne gelerek hesap seviye yükseltmeye tıklayarak hesabınızı doğrulamanız gerekiyor.Sizden kimlik belgesi istenecek bunlar kimlik kartı , sürücü belgesi ve pasaport resimlerini yükleyerek anında doğrulama yapabilirsiniz.

Karşınıza çıkacak ekranda sizden kimlik kartınız üyelik yaptığınız tarihi bir kağıda yazarak yüzünüz ile birlikte fotoğraf çekerek hemen fotoğrafınızı yükleyin yazan yerden kamerayı kullanarak yada daha önce çektiyseniz galeriden yükleme yapabilirsiniz.İsterseniz canlı detsek hattından istediğiniz bilgileri sorarak alabilirsiniz.

Bu konu hakkındaki daha detaylı youtube kanalımızdaki videomuzu izlemeyi , beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın Binance vadeli işlemler borsasında %10 komisyon indirimini yakalamak için kayıt olurken referans adına turkey yazmayı unutmayın.











Yorumlar