En Çok Yükselen Coinler 🔥 5 mayıs 2020

Sizlere alt 5 mayıs 2020 tarihinde alt coin'ler de neler olmuş nasıl hareketler yapılmış bunları aktaracağım.

Binance yeni kayıt olurken %10 komisyon indirimi için hemen tıkla.

Binance vadeli işlemlerde kayıt olurken %10 daha az komisyon ödemek için referans adı : turkey

Binance vadeli işlemlerde %10 komisyon indirimini kaçırmamak içi hemen tıkla.

Bitcoin de fazla bir gevşeme yok ama güzel fırsatlar veren coin'ler var bunlar peki hangileri hemen göz atalım.

Devam edecek olursak hyprion , unibright , abbc coin , streamr , aave ve digibyt olarak sıralayabiliriz.

İlk olarak hyperion son bir haftadır acayip grafiği ile dikkat çekiyor , daha önceki yazımızda da söylemiştik ve yükselişe devam eden coin'ler arasında hala yerini koruyor.Son bir hafta içerisinde 3x 4x gibi yerleri gösterecek seviyeye ulaştı.Son 24 saat içinde ben bu yazımı yazarken  %24,27 yükselme göstermiş durumda.Çıkış fiyatına göre ise %2000 üstüne koymuş durumda.

Bir diğer coin ise unibright son 24 saat içinde %21,99 yükseldiğini görmekteyiz.Yakın zamanda bir iki ay önce düşüş yaşasa da şu anda en yüksek seviyesine ulaşmış durumda.Çıkış fiyatına göre ise %120,75 yükselmiş durumda.

Sıra ile gidecek olursa abbc coin ise 24 saat içinde %20,60 gibi oranda bir oranda yükselme göstermiş.2018 yılında bu yana düşüler yaşamış olsa da bu günlerde yukarı doğru hareketler göze çarpıyor.Çıkış fiyatına göre ise %64 aşağıda görünse de bu günlerde oldukça yukarı doğru eğilim gösteriyor.

Bir diğer coin ise aave son 24 saate %20 bir artış göstermiş durumda.Çıkış fiyanın ise %112 gibi bir rakam üstüne koymuş duurmda.

Diğer coin ise digibyt son 24 saat içinde %17.77 gibi artış göstermiş durumda görüyoruz.Eskiden çok iyi bir çıkış yakalayan coin daha sonrasında bir düşüş yaşasa da bu günlerde oldukça yükselişte.Çıkış fiyatına göre ise %1,329 artmış durumda.

Bu konu hakkındaki detaylı youtube videomuzu kanalımızdan izleyip beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayınız.



Yorumlar