En Çok Yükselen Coinler 🔥

Bugün sizlere son günlerde hangi coin'ler daha çok yükselme yaptı hangileri yüzde kaç yükseldi bunların bilgilerini vereceğiz.

Binance vadeli işlemler %10 komisyon indirimi yakalamak içi referans adı : turkey

Binance vadeli işlemlerde %10 komisyon indirimi kazanmak için tıkla.

Okex borasında 10 dolar kazanarak kayıt olmak için tıkla.

Bitcoin için yarılanma ayı olan mayıs ayının için de bulunduğumuz dönemde , bitcoin bu yazımı yazarken 8800 dolar civarlarında çok hareket yapmadan gidip gelmekte.

Peki son 24 saatte hangi coin'ler de yükselme yaşandı incelemeden sonra hedera , digibyte  , hyperion ve zilliqa gözümüze direk olarak çarpan coin'ler.

İlk olarak hedera coin le başlamak gerekirse %20 ye yakın bir artış gösterdiğini görüyoruz.Çıktığı piyasa fiyatına göre %65 aşağıda görüyoruz peki nerelerden hangi borsadan alabilirim derseniz. Binance ve okex de gönül rahatlığı ile bu coin'nin ticaretine yapabilirsiniz.Yukarıda verdiğim linklerden indirimler ile kayıt olabilirsiniz.

Bir diğer coin nimiz ise digibyte %12 ye yakın bir artış göstermiş , çıktığı piyasa fiyatına göre ise yaklaşık %1000 gibi yüksek bir artış göstermiş durumda.Peki nerelerden hangi borsalardan işlem yapabiliriz digibyte ile. Okex borsasında ve huobi borsasında işlem yapabilirsiniz binnace gibi dünyanın en çok hacimli kripto para borsaları dır.

Huobi hızlıca kayıt olmak için tıklayın.

Bir başka yükselen coin olan ziliqa ya gelelim %8 yükseldiğini gördüğümüz bu coin çıkış fiyatına göre ise %56 artış gösteren bir coin olarak dikkatleri üzerine çekiyor.Nerelerden işlem yapabiliriz peki bu ziliqa coin ile binance , okex ve huobi borsalarında gönül rahatlığı ile işlem yapabilirsiniz.

Şimdi sizlere bonus olan bir coin den bahsedeceğim power lenger son iki gündür hrm binance de hemde huobi borsasında en çok yükselenler arasına giren coin olarak gözümü çarptı.Peki çıkış fiyatına bakıyoruz hemen çıkış fiyatına göre ise tam olarak %57 gibi bir oranda yükselme göstermiş.

Bu konu hakkındaki çok detaylı videomuzu izleyip videomuzu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayınız.













Yorumlar