Günün Yükselen Coinleri 6 Mayıs 2020

Sizlere artık klasik haline gelen günün en çok yükselen en avantaj sağlayan coinlerini yazacağım.

Binance yeni kayıt olurken %10 komisyon indirimi kazanmak için tıkla.

Binance vadeli işlemlere %10 komisyon indirimi ile kayıt olmak için referans adı : turkey

Binance vadeli işlemlerde oynarken %10 daha az komisyon kazanmak için hemen tıkla.

Bitcoin'nin 9000 doların üzerine çıktığı bu günlerde alt coinlerde de oldukça hareketli günler yaşanıyor.

Günün en çok yükselen coinlerin de bugün chiliz coin , verge coin ve numeraire coin misafirimiz olacak.

İlk olarak chiliz coin den bahsedelim ilk çıkış fiyatına göre %48 azalan chiliz coin son iki günde harekete geçerek yatırımcılarına %17,87 oranında yükselme sağladı. Bu coin'i almak için binance ve paribu güzel seçenekler olarak göze çarpıyor.

Sonraki coin ise verge coin çıkış fiyatına göre %9000 kazandırmış bir coin olarak karşımıza çıkıyor.Şu anda çok iyi durumda görünmeyen coin 2017 yılında en yüksek güzel zamanlarını yaşamış.Şu günlerde tekrar harekete geçen verge coin %15,60 bir artış göstermiş son 24 saat zaman diliminde.Binance verge coin için en yüksek hacimli borsa olarak dikkat çekiyor.

Son olarak numeraire coin incelemesi yapacağız , az önce bahsettiğimiz coinler den biraz pahalı bir coin şu anda 27 dolar seviyelerinde olan coin daha öncelerde 100 dolarlara kadar yükselmiş.Çıkış fiyatına göre %22 daha aşağıda görünüyor.Son 24 saat de ise %17,15 artış göstermiş durumda.

Bu konu hakkındaki detaylı youtube videomuzu izledikten sonra beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayınız.Binance vadeli işlemelere kayıt olurken %10 komisyon indirimini kaçırmamak için referans adı girmeyi unutmayınız.    REFERANS ADI: turkey









Yorumlar