Yeni Başlayanlar İçin Bitcoin Nasıl Alınır

Bugün sizlere yeni başlayanlar bize sıkça sorduğu ve merak ettiği için yeni başlayanlar nasıl bitcoin alır , nasıl bitcoin satar ve nasıl para kazanır bunları öğreteceğiz.


Binance vadeli işlemler %10 komisyon indirimi için referans adı : turkey


Bitcoin alım satımı yapabilmek için ilk olarak bir borsaya kayıt olmamız gerekiyor.Yukarıda verdiğim linkler üzerinden kayıt olarak %10 komisyon indirimi ile kayıt işlemini yapabilirsiniz.Evet borsaya giriş yaptıktan sonra coin çiftlerimiz var bunlardan hangisi ile işlem yapmak istiyorsak seçiyoruz.

Peki bu coin çiftlerinin anlamı nedir kısaca örnek vermek istiyorum btc/try(bitcoin/türklirası)
elimizdeki türk lirası ile işlem yapmak için bunu seçiyoruz , btc/usdt (bitcoin/tether) elimizde tether varsa yani usdt bu seçenek ile bitcoin alımı yapıyoruz gibi örnekler verebiliriz.

Daha sonra bakiyemiz'den istediğimiz kadar bitcoin alımı yapabilir ve daha sonrasında satım yapabiliriz.Spot yani normal piyasa oynarken önce alım yapmamız gerekiyor yani elimizde olmayan bir şeyi satamıyoruz.

Ben bir şey almadan satmak istiyorum diyorsanız bunu marjin piyasasında yada vadeli işlemler de yapabilirsiniz.Vadeli işlemlerde almadan satmak ve 125x kaldıraç ile işlem yapmak istiyorsanız tıklayın.

Bu konu hakkındaki daha detaylı bilgi edinmek için aşağıdaki youtube videomuzu izledikten sonra beğenmeyi yorum yapmayı ve kanalımıza abone olmayı unutmayın.


Yorumlar