Binance Türkiye Borsası Üyelik | Binance Türkiye Hesap Açma

 Binance Türkiye'ye en avantajlı şekilde kayıt olmanın yolunu her zaman ki gibi ilk kez sitemizde yer veriyoruz.Bu yazımızı okuduktan sonra Binance Türkiye'de %10 komisyon indirimli bir şekilde kayıt olabileceksiniz.Bu sayede Ziraat Bankası ve Vakıfbank ile 7/24 saat ve sadece 3 Tl masraf ödeyerek Binance'ye para yatırabilecek ve çekebileceksiniz.Binance Türkiye'ye para yatırdıktan sonra Binance.com a ücretsiz bir şekilde kripto paralarınızı transfer edebileceksiniz.Bu sayede artık çok daha kolay ve masrafsız bir şekilde Binance'ye Türk Lirası yatırıp çekebilirsiniz.

Binance Türkiye'ye %10 Komisyon İndirimli Şekilde Kayıt Olmak İçin Tıklayınız

Binance Global Sayfasına %20 İndirimli Kayıt Olmak İçin Tıkla Yazımızı Oku

Yukarıda'ki iki link farklıdır.İlk link yeni açılan TrBinance'ye aittir.İkinci link ise Binance.com a aittir.Türk kripto severler TrBinance'yi avantajlı bir şekilde Türk Lirası yatırmak ve çekmek için kullanmaktadır.Her iki sitede güvenilir ve Binance'ye aittir.Her ikisinede en avantajlı şekilde yukarıda ki linklerle kayıt olmayı unutmayınız.

Binance Türkiye Hızlı Hesap Açma Adımları Resimli

Binance Türkiye'ye hızlı bir şekilde kayıt olarak Türk Lirası ile kolayca işlem yapmak ve %10 komisyon indirimden yararlanmak için aşağıdaki Binance Türkiye'ye kayıt ol yazısına tıklıyoruz.


Aşağıda gördüğünüz üzere ömür boy %10 komisyon indirimi link sayesinde hesabınıza tanımlandı.Referans bölümünde I78C42CP yazmassa bu indirimden yararlanamassınız.


Açılan bu sayfada size ait maili ve belirleyeceğiniz şifrenizi giriniz.Aşağıda ki gibi bir ekran karşınıza çıkacak ve mail adresinize gelen doğrulama kodunu ilgili alana gireceksiniz.


Bu adımdan sonra Binance Türkiye hesabınızı açmış oldunuz.Para yatırma ve çekme işlemi için Vakıfbank ve Ziraat Bankasını kullanabilirsiniz.Hesabınıza para yatırmak ve çekmek için kimlik onayı yapmanız gerektiğini unutmayın.


Binance Türkiye'ye para yatırdıktan sonra Türk lirası ile Bitcoin,Ethereum,Usdt,Ripple,Bnb ve Busd alıp Binance.com hesabınıza ücretsiz bir şekilde transfer yapabilirsiniz.Binance.com dan yine Binance Türkiye'ye kripto para göndermek tamamen ücretsiz.Türk lirası ile Binance.com da işlem yapmak isteyhenler bu sayede sadece 3 Tl ödeyerek sınırsız para çekebilir ve yatırabilirler.Aklınıza takılan soruları yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.Yine aşağıda ki videomuzu izleyerek te Binance Türkiye'ye yukarıda'ki adımların aynısı ile kayıt olabilirsiniz.


Yorumlar