Carbon Coin Nedir? Corbon Coin Nerden Alinir?

Yazılarımıza Carbon Coin ile devam ediyoruz.8 ocak 2018 tarihinde pek çok kripto para değer kaybederken Carbon coinde ciddi bir yükseliş söz konusu.Bunun sizlerin dikkatini çekebileceğini düşündüğüm için bu yazıyı hazırladım.

Carbon coin 2014 ten beri var olan bir coin olmasına rağmen ciddi bir yükseliş yaşamadı.Resmi sitelerinde yer alan bilgilere Carbon Coin Bitcoinin yaptığı işi yapmasına rağmen Bitcoin 2-3 ülkenin elektiriğini harcarken Carbon Coin sadece 2-3 lambanın harcadığı elektiriği harcıyor.

Kısaca Carbon Coin çevreci bir yaklaşım sergilemekte.Carbon coinin istedikleri aşamaları gelmesi halinde yine çevreye yatırım yapacakları vurgusu yapılmakta.Bu tür günlük artışlar yaşayan coinler dikkatinizi çok fazla çeksede dikkatli ve temkinli olmakta fayda var.

Icoda %3880 Kazanma Fırsatını Kaçırma Tıkla Öğren

Dünya sıralamasında aşağıda yer alan bilgilere göre 355. sırada bulunan market hacmi sadece 29 milyon dolar olan bu coinden ilerleyen günlerde devasa yükselişler beklemek hayalperestlik olur.

Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte bu tür coinlere yatırıma karşıyım.Borsalarda kendini ispatlamış bir çok coin varken bu coinlere yatırım yapmak bir nevi kumar oynamaya benziyor.

Carbon Coin Nerden Alınır?

Carbon coin şu an için sadece tek bir borsada bulunmakta.Yatırım yapmak isterseniz aşağıda linkini paylaştığım borsadan Carbon Coinlerinizi güvenle alabilirsiniz.

Carbon Coin Almak İçin Tıklayınız



Yorumlar