Dgb Coin Nedir?Digibyte Coin Nedir?Dgb Nerden Alınır?

Altcoinleri incelemeye tüm hızımızla devam ediyoruz.Bugün ki altcoinimiz Dgb coin yani digibyte.Altcoinleri anlattığımız yazılarımız oldukça popüler ve çok okunuyor.Öncelikle size bunun için teşekkür ediyorum.

Yazılarımda en kapsamlı şekilde altcoinleri incelemeye ve size en doğru bilgileri vermeye çalışıyorum.Bugünde gelecek gördüğüm altcoinlerden biri olan digibyte coin den bahsedecem.

Icoda %3880 Kazanma Fırsatını Kaçırma Tıkla Öğren

Dgb Coin(DigiByte) Nedir?

DigiByte resmi sitesinden aldığımız bilgilere göre Dgybyte'ın oluşturduğu blok zinciri dünyada 100.000 den fazla bilgisayara ve telefona yayılmıştır.Buda demek oluyor ki işlemler çok hızlı bir şekilde gerçekleşmekte.



Bu yazıyı yazdığım sırada Dgb dünya sıralamasında 38. sırada yer almakta.Toplamda 21 milyar tane üretilecek ve şu an piyasada yaklaşık 9,6 milyar var.Piyasa değeri ise şu an 0,108344 dolar.


Yine resmi siteden aldığım bilgilere göre Dgb yani digibyte tek şifreleme yerine 5 adet güvenli şifrelemeden oluşuyor ve böylece oldukça güvenli.Sitelerinde yer alan bilgilere göre en güvenli blok zinciri olarak tanımlanıyor.

Kısaca DigiByte kendini en hızlı ve en güvenli olarak görmekte.

DgyByte Coin(DGB) Yükselir Mi 2018?

Yine her yazımda belirtiğim gibi kendi şahsi görüşüm olmakla birlikte güvenlik ve hızını dikkatlice incelediğimde Dgb nin yükseleceği kanatine vardım.Bu nedenle 4694 tane Dgybyte aldım.5 ocak 2018 de 1 tanesini 0.10979989 Dolara aldığım Dgybyte adeti ve akran görüntüsü aşağıda yer almakta.

Yine söylüyorum bu bir yatırım tavsiyesi değildir benim almam sizin almanızı gerektirmez güvenmediğiniz bir coini kesinlikle almayın!!!

Ben yatırımlarımı her zaman uzun soluklu yapıyorum ve en az 1 ay bu coini bekletmeyi düşünüyorum.Satma durumum olursa bu yazıyı editleyip yine ekran görüntülerini sizle paylaşacağım.

Dgybyte(DGB) Nerden Alınır?

Ben yobit.net i kullanıyorum.Uzun zamandır kullandığım ve memnun olduğum bir coin borsası.İşlemler hızlı ve hacmi fena değil.Hemen hemen her coini kolayca bulabiliyorum.Sizde dilerseniz işlemleri burda yapabilirsiniz.


Yorumlar