Elf (aelf) Coin Nedir?Elf Nerden Alınır?Elf Yükselir Mi?

Altcoin yazılarımıza bugün Elf coinle devam ediyoruz.Tüm altcoinleri incelerken resmi sitelerinden bilgileri alarak sizlere bilgi vermekteyim.Özelikle altcoinlerle ilgili yazılarım oldukça sık okunuyor ve beğeniliyor bunun için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.

Elf(aelf)Coin Nedir?

Çinlilerin oluşturduğu bu kripto para hakkında resmi sitelerinde yer alan bilgilere göre;Tam performanslı,kaynak ayrımlı yani her sözleşme kendi blok zinciri üzerinde çalışıyor.4 kişilik yönetici ekipleri var.

Elf coine yatırım yapan ve destekleyen 17 adet Dünya çapında şirket bulunmakta.Bu coin özelikle blok zincirindeki aksamalara meydan okuyarak blok zincirini farklılaştırmış ve daha güvenli ve çözülmesi zor hale getirmiştir.

Şu an için Dünyada 72. sırada bulunan Elf coin 511 milyon dolarlık bir piyasa hacmine sahip.Toplamda 260 milyon tane üretilecek olan Elf coinin 250 milyon tanesi üretilmiş olup piyasadadır.Bu yazıyı yazdığımız 6 Ocak 2018 gününde piyasa değeri 2,05 dolar olup bugünki piyasa değeri,konumu ve bilgileri aşağıdaki resimde verilmiştir.

Elf (aelf) Coin Yükselir Mi 2018?

Açık söylemek gerekirse Elf coine ben herhangi bir yatırım yapmadım.Ancak Çinli olmaları Dünyanın en büyük 2.kripto para borsasının Çinde olması nedeniyle bu seviyede olduğunu ve yükselebilme ihtimalinin olduğunu düşünüyorum.

Ancak bu coin hakkında bir şey söylemek gerçekten çok güç.Söylediğim üzere bu coinin ayakta tutan tek şeyin Çin olduğunu düşünüyorum.Çinlilerden gerçek bir destek alırsa piyasada hem sırasını hemde değerini üstlere taşıyabilir

İlerleyen aylarda bu altcoinlerin durumlarını tekrardan analiz ederek yazılarda güncelemeler yapacam.Bugünki ve o ayki durumları kıyas etmek açısından faydalı olacağını düşünüyorum.Bu nedenle bu coinle ilgili bizi takip etmenizi öneririm.

Elf(aelf) Coin Nerden Alınır?

Ben Dünyanın en büyük 2.borsası olan Binance.com u kullanıyorum.İşlem yapması oldukça kolay ve hızlı.Dünyanın 2.borsası olması ve işlem hacminin yüksek olması sebebiyle alış satış işlemleri çok hızlı gerçekleşiyor.

Güvenle işlemlerinizi yapabilirsiniz.Henüz kayıt olmadıysanız elinizi hızlı tutmanızda ve en azından üye olmanızda fayda var.5 milyonu aşan üye sayısı nedeniyle zaman zaman üye alımları durdurulmakta.


Yorumlar