Ethereum 2018 Tahminleri Ethereum 2018'de Yükselir Mi?

Ethereum Vitalik Buterin tarafından geliştirilen bir coin.Ethereum'un yükselip yükselmeyeceğini tahmin etmek için öncelikle ethereumun ne olduğunu bilmekte fayda var.Ethereumu çıkaran kişi bitcoini gerçekten iyi tanıyan ve onun eksiklerini görerek Ethereumu çıkarmıştır.

Ethereumu petrole benzeten Vitalik Buterin Ethereum madenciliğinin daha kolay yapılması adına teknolojiyi Cpu yani bilgisayarın işlemcisini kullanmak yerine Gpu yani ekran kartını kullanarak üretilmesi yönünde tasarladı.

Böylece ev ortamında bile daha kolay ve hızlı bir şekilde ethereumu üretmeyi mümkün kılarak çıktığı ilk günden beri dikkatleri üzerine çekti.Daha piyasaya çıkmadan 4000 kişi tarafından desteklenen bu coin böylece hızla dünyada yayılarak kısa zamanda coin yatırımcılarının ve madencilerin dikkatini çekti ve ilk 3 e girmeyi başardı.


Icoda %3880 Kazanma Fırsatını Kaçırma Tıkla Öğren


Ethereum 2018'de Yükselir Mi?

Şimdi başlığımıza yani ana konumuza dönersek ethereum 2018 de yükselir mi? sorusuna cevap arayalım.Bundan önceki yazılarımın birinde Bitcoin cash bitcoin yükselir mi? diye bir yazı yazmıştım.Bu yazı oldukça okundu ve bloğumun en çok okunan 2.yazısı oldu.


Burda ısrarla şunu belirtmiştim.Bitcoin yada Bitcoin Cashe yatırım yaparken bunları geleceğimizin para birimi olarak mı görüyorsunuz yoksa kısa yoldan zengin olma aracımı.Ben yaptığım tüm coin yatırımlarında blok zinciri teknolojisine güvendiğim ve 100.yılın icadı olarak gördüğüm için yaptığımıda ısrarla söylüyorum.


Ne anlatmaya çalıştığımı hemen söyleyim bitcoini ve ethereumu oluşturan blok zinciri teknolojisi masrafsız güvenli merkezi otoriteye dayanmayan ve kolayca manipüle edilemeyen bir sistem dolayısıyla oldukça akla ve mantığa yatkın bir sistem.

Ben bu teknolojiye dolayısıyla bu teknoloji üzerine kurulan gerek Bitcoin gerekse Ethereumu önümüzdeki yılların para birimi olarak görüyorum ve yükseleceğine inanıyorum.Bu inançla da yatırım yapıyorum.Tıpkı robot teknolojisine yatırım yapmak gibi.

Bunu bir kumar olarak görmüyorum aldığım ethereumları elimde tutuyor satmıyorum ve yükseleceğine inanıyorum.Merkezi otoritelerin her ne kadar işine gelmese de teknolojinin bu savaşı kazanacağı yönünde fikrim var mantığıma yatıyor.

Yani ne demek istiyorum sistemin temellerini anlamadan her hangi bir coine para yatırmanız taraftarı değilim.Bu işe kar amacı ile giren bir çok kişinin 50-100 dolarlık düşüşlerde hop oturup hop kalktığını çokça gördüm.

Burdan şunu düşünüyorum teknoloji kazanırsa bende kazanırım teknoloji kazanırsa 2018 de Ethereum fiyatları artar!!!


Ethereum 2018 Tahminleri

Yukarıda söylediklerimi anlamış olacağınızı umarak uzun soluklu yatırımcılara güvendiğim bir siteden bahsedecem.Bu sitede tüm coinler hakkında aylık tahminler var.


Bu tahminlerin %100 tutması yada yatırım tavsiyesi olması tabiki mümkün değil.Ancak size en azından bilgiler verebilir.

Herşeye rağmen şahsi düşüncemi merak edenlere de şunu söyleyebilirim.Ethereumun hakkettiği değerin çok altında olduğunu düşünüyorum Ocak ayında 1500 dolar seviyelerine tutanacağını ve bundan sonrada kesinlikle bu seviyelerin altına düşmeyeceği yönünde şahsi kanaatim var.

Israrla ve önemle belirtiyorum ki söylediklerimin hiç biri yatırım tavsiyesi değil şahsi fikrimdir.2018 in Ethereum yılı olması dileğiyle..

Bu yazıyı yazdığımız 04.01.2018 tarihinde ethereum fiyatı 976 dolar.Bunu önemle belirtmek isterim
04.01.2018
895

Yorumlar