Kodak Kripto Para Üretimine Başlıyor: Kodakcoin

Bu yıl 51'incisi düzenlenen dünyanın en büyük elektronik fuarı CES2018(Consumer Electronics Show-Tüketici Elektroniği Fuarı 2018) ABD'nin Nevada eyaletinin Las Vegas kentinden düzenlendi.Fuarda dansçı robotlardan elektrikle çalışan uçan taksiler geleceğin teknolojileri tanıtıldı.Ancak fuarda en çok ses getiren ve gündeme bomba gibi düşen haber ise fotoğraf devi Kodak tarafından geldi.

Kodakcoin ismiyle piyasaya süreceği kendine ait kripto para CES2018'de en çok ses getiren olay oldu.Fotoğraf dünyasının teknolojideki hızına yetişmede sorunlar yaşayan Kodak bu atılım ile yeniden eski günlerine dönmeyi amaçlıyor.Şimdiden faydasını görmeye başladıklarını söylemek mümkün.Öyle ki bu açıklama sonrası borsalarda işlem gören Kodak hisseleri %50 artış gösterdi.Gün boyunca uçuşta olan hisseler zaman zaman %125 seviyelerine kadar çıktı.

Icoda %3880 Kazanma Fırsatını Kaçırma Tıkla Öğren

Kodakcoin Nedir?


Fotoğrafçılar arasındaki para biriminin artık Kodakcoin olacağını belirten Kodak CEO'su  madencilik için kullanacakları geliştirdikleri ürünü fuarda sergiledi.Geçtiğimiz yıllarda zor günler geçirip iflas ettiğini duyurmuş ardından tekrar piyasaya dönmüşlerdi. Şirketin Kodakcoin ile piyasada dijital ajanslar ve fotoğrafçılar arasında ciddi bir otorite sağlayacağı konuşuluyor.

Kodakcoin Ne Zaman Üretilecek? Ne Kadar Olacak?


Kodak kripto parasının ne kadar üretileceğini ve ne kadar yatırım amaçladıklarını belirtmedi.Ancak yatırımcıların Kodakcoin ile tanışması yani ICO(para arzı) 31 Ocak olarak açıklandı.Özellikle Amerika, Kanada ve sonrasında da tüm dünyadan yatırımcılara açık olacağı belirtildi.



Kodakcoin piyasaya sürüldüğünde ilk alanlardan olmak ister misin ?

Yobit Üyelik İçin Tıklayın

Kucoin Üyelik İçin Tıklayın

Binance Üyelik İçin Tıklayın


NOT: Bu Bir Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Yorumlar