Koinmarketi.com Güvenilir Mi ? Koinmarketi Nedir?

Bugün ki bilgilendirme yazımız Türkiye'nin en yeni coin borsası koinmarketi.com hakkında.Henüz 5 Ocak 2018'de açılan KoinMarketi daha çok yeni bir borsa.Hal böyle olunca şu an için işlem hacimleri de Türkiye'nin büyük borsalarına göre çok düşük.

Türk lirası ile ripple almanıza olanak tanıyorlar.Şimdilik Ripplenin yanında Ethereum ve Bitcoin ilede işlem yapmanız mümkün.İleride diğer altcoinleri ekleyecekleri bilgisini vermekteler.

Düşük komisyonları,canlı yardım hizmetleri,telefonla yardım hizmetleri ve altcoinleri Türk lirası ile almaya imkan sağlamaları ile ön plana çıkma çabasındalar.Şu an için düşük müşteri hacmine sahip olduklarından bunu başarmış olsalarda kendilerinden sitemize bilgilendirme maili atmalarını istediğimizde yaklaşık 1 gündür beklemekteyiz.

Yalnızca 13 günlük bir borsa 1 adet maili bile 1 günde atamıyorsa ilerleyen günlerde artan müşteri hacmi ile canlı yardımı nasıl sağlayacak aklımda soru işaretleri var.Hepimiz bu aşamayı bekleyip göreceğiz.

Icoda %3880 Kazanma Fırsatını Kaçırma Tıkla Öğren

Koinmarketi.com Güvenilir Mi?

KoinMarketi.com çok yeni bir borsa.Düşük işlem ücretleri ve altcoinler ile ön plana çıkmak isteselerde şu an Türk coin severlerin koinmarketi.com u seçmesi için bir neden görememekteyiz.Düşük işlem hacimleri şu an alış satışı fazlasıyla zora sokmakta ve makasları hayli fazla artırmakta.Size bunu 2 resimle açıklamaya çalışacam.Biri Koinmarketi.com diğeri btcturk.com borsasına ait.
Koinmarketi.com
Btcturk.com
Burda Ethereum alış ve satış emirlerini 2 borsa için karşılaştırdık.En üsteki işlemlerde Btctürk'de alış satış emri için 20 tl fark varken koinmarketi.com 48 tl bir fark var.Asıl dikkat çeken 2.en yüksek emirler BtcTürk'te 2.işlemlerde yaklaşık 65 tl fark varken koinmarketi.com'da bu fark tam 485 tl civarlarında.

Bu şu demek oluyor koinmarketi.com'da işlem hacmi çok düşük ve al sat yapmanız için çok uzun süreler beklemeniz lazım.Düşünün siz 1 ethereumu 4549 tl ye satmak istiyorsunuz ama en yüksek alıcı bunu 4063 tlye almak istiyor sizce bu alış satışın gerçekleşme ihtimali nedir?

Koinmarketi.com güvenilirliği piyasada nasıl bir pay alacağını önümüzdeki günler göreceğiz.Şu an için Btctürk gibi borsalarda işlem yapmak varken burda işlem yapmayı ben şahsen tercih etmiyorum.Ripple gibi diğer altcoinler içinde yabancı borsaları kullanıyorum.

Icoda %3880 Kazanma Fırsatını Kaçırma Tıkla Öğren

KoinMarketi.com Nedir?

Kısaca toparlarsak Koinmarketi.com çok yeni bir Türk coin borsasıdır.Şu an için hacimleri düşüktür.Al satlarda uzun süre beklemeniz gerekir.Düşük komisyon ücretleri için ön plana çıkmaktadır.

Altcoinleri eklediğinde yada bu borsa hakkında bir gelişme olduğunda sizler bilgilendiriyor olacağız.

Icoda %3880 Kazanma Fırsatını Kaçırma Tıkla Öğren

Yorumlar