Stellar (XLM) Nedir ? | Hangi Borsadan Alınır ? | Zengin Olunur Mu ?

Stellar Lumens coinde işler biraz değişik gelişiyor.Güncel değeri henüz 1 dolara bile ulaşmayan coine ilgi oldukça büyük, sebebi ise fazla fazla alıp yükselişini keyifle izlediğiniz dönemleri sıklıkla yaşattı.Üretim amacı bankalardan bağımsız para alışverişini yani transferini sağlamak. Ripple geliştiricisininde içinde bulunduğu bir ekip tarafından 2014 yılında ortaya çıkıyor.Kripto para borsasına diğer adı XLM olan bu coinle giriyorsanız iş biraz farklı gelin anlatayım.

Piyasa hacmi şu günlerde 10 milyar doları aşmış ve daha da ilerlemeye niyetli bir coinden bahsediyoruz.Fiyatı düşük ama zengin olanların sayısı hiçte az değil.Piyasayı takip ederim hergün Whatsapp,Youtube ve İnstagram yerine kripto borsalarında takılırım diyorsanız tam size göre diyebilirim.Tabi bunların hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir unutmadan söyleyeyim.Çünkü bu borsada ne zaman alınıp satılacağını bilemezsin.Biraz sabır, biraz ileri görüşlülük, çokca şans ve giden miktara üzülmeyeceğin parayla girmek gerekiyor.

Stellar (XLM) Nasıl Gidiyor ?


Stellar coin daha çok borsayı iyi süzüp sıkı takip edip düştüğü zaman yakalayıp biraz yükselince satarak ve bu işlemleri birkaç kez tekrarlayarak kazanacağın bir coin. Ancak bu biraz yükselme olayını %500 bekleyen de oluyor %30 yeter diyende o yüzden kendine hedef belirlemek ve çok kaybetmek yerine az da olsa kazandım diyeceksin.

Xlm toplamda 103.629.819.514 tane üretilecek.Üretim sayısını 100 milyar taneyi geçecek olması ve şuan 17 milyar tanesinin üretilmiş olması da fiyatının neden öyle uçup gitmediğini açıklıyor.Ancak 2017 kasım ayında beri CoinMarketCap'a göre hacim artışı bir altcoin için uçak,füze veya roket artık hangisini söylerseniz.Geçtiğimiz 3 aya kadar 1 milyar $ seviyesine ancak yaklaşırken geçtiğimiz günlerde 12 milyar dolarları aştı.

En çok işlem gördüğü borsalar ise Upbit ve Binance olarak görünüyor.Bilindiği üzere borsalar birbirinden bağımsız artışlara ve değerlere sahip olabiliyor.Bu konunun farkında olmak önemli, çünkü hacimlerde aynı olmuyor.

Yorumlar

Yorum Gönder