Binance Para Yatirma ve Bitcoin Transferi Resimli

Çin merkezli dünyanın en büyük 2.kripto para borsası olan binanceye nasıl para yatırılır,binanceye bitcoin ve ethereum transferi nasıl yapılır sorularına cevap vermeye çalışacağım.Daha önce binanceye nasıl üye olunur konusunu ele almış ve resimlerle anlatmıştık.

Papara ile Binance ye minimum 1 TL para yatırma ve minimum 10 TL ile Bitcoin almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.



Btcturk ten Binance ye Para Transferi 2020 Güncel Anlatım Yazımızı Okumak İçin Tıklayın

x100 Kaldıraçla Güvenle Bitcoin Al Sat Daha Çok Kazan Okumak İçin Tıkla 

Binanceye Nasıl Üye Olunur Öğrenmek İçin Tıklayınız


Binance Para Yatırma

Binanceye direk olarak dolar,tl yada farklı bir para birimini yatırma imkanınız yoktur.Zaten binanceye üye olmaya karar vermiş biri mutlaka diğer borsalarda bitcoin,ethereum vb kripto paralara sahiptir.Sahip olmayıp ilk kez kripto para piyasasına giriş yapanlar içinde bu yazımızda detaylı bir anlatımla bilgilendirme yapacaz.Şimdi binancede işlem yapmak için gerekli olan binanceye bitcoin aktarma yada benzeri kripto para brimlerini aktarma işlemlerine bakalım.


Binance'ye Bitcoin Yollamak

Binance hesabımıza bitcoin transfer etmek oldukça basit.İlk önce Binance'ye giriş yapıyoruz.Sonrasında aşağıda resimde görüldüğü gibi ''Funds'' yazan yere mausumuzla geliyor ve  ''Deposits Withdrawals'' yazan yere tıklıyoruz.Bunun anlamı para yatırma demek.


Önümüze kalabalık bir liste çıkıyor.Gördüğünüz gibi pek çok kriptoyu anlatacağım yolla binance borsasına transfer edebilirsiniz.Çıkan listede bitcoini buluyoruz ve resimdeki gibi '' Deposit'' yazan yere tıklıyoruz.

Bu butona tıklayıp 4-5 saniye beklediğimizde binancede ki bitcoin hesabımıza ait kodu görüyoruz bu kodu mausenızla kopyalayabilirsiniz ancak yanlışlık yapma ihtimalinize karşılık aşağıda resimde işaretlediğim yere tıklarsanız direk olarak size ait olan kodu kopyalar.
Kodu kopyaladıktan sonra hangi borsada bitcoininiz varsa o borsaya giriş yapıyorsunuz ben örnek olarak 1.resimde Btctürk 2. resimde ise Yobit.net'i koydum.Her ikiside işlem yaptığım borsalar.Siz farklı bir borsa kullanıyorsanız yapacağımız işlemlerde hiçbir farkın olmadığını göreceksiniz.


1.BtcTürk'ten Binanceye Bitcoin Aktarma

Btctürk sitesine giriş yaptıktan sonra sol üstte bulunan ''Çekme'' butonuna tıklayıp 2.sıradaki bitcoini seçiyoruz.Aşağıda resimde ki gibi ekran açılacak Adres kısmına az önce Binanceden kopyaladığımız kendimize ait olan kodu yapıştırıyoruz.Kaç bitcoin göndermek istiyorsak miktarı yazıp Çekme tuşuna basıyoruz.İşlem bu kadar en geç 1 saat içinde bitcoininiz binance borsasında olacak.Çekme işleminden BtcTürk 0.005 Btc komisyon almakta.

2.Yobit.net'ten Binanceye Bitcoin Aktarma

Yukarıda anlattığımız tüm mantık tüm borsalarda aynı.Yine Binaceden kopyaladığımız kodu alıp yobit.nete giriyoruz.Wallets yazan yere tıklıyoruz.Açılan sayfada en üstte yer alan Bitcoinin yanındaki Withdrawal yazan yere - işaretine tıklıyoruz aşağıdaki gibi bir sayfa karşımıza çıkmakta.
''Withdrawal address(ADDR) yazan yere az önce binanceden aldığımız kodumuzu yapıştıyoruz.'Quantitiy(BTC)yazan yere miktarı yazıyoruz ve ardından ''Withdrawal request'' yazan yere tıklıyoruz ve işlemimiz tamamlanıyor.Yine 40 dakika içinde binanceye bitcoin transferimiz gerçekleşmiş olacak.Bunun karşılığında yobit bizden sadece 0.0012 Btc kesinti yapıyor BtcTürkün neredeyse 5de 1 i miktarında.Yani daha az kesinti yapıyor.



Aklımıza şöyle bir soru gelebilir zaten bu borsalarda hesabım varken neden Binanceye aktarıp işlem yapim.Bu sorunun cevapları şöyle.
1.İşlemler hızlı ve güvenli
2.Komisyonlar düşük.
3.Dünyanın en büyük 2.kripto para borsası
4.Hemen hemen her kripto parayla işlem yapmak mümkün.


Binanceye Ethereum ve Diğer Kripto Paraların Transferi

Etherumda dahil tüm para kripto paraların işlemleri yukarıdaki örneklerle aynıdır.Yukarıda Bitcoin işlem aşamalarını aynen takip edip diğer para birimlerinizde kolayca transfer edebilirsiniz.

Tıkla Binanceye Hemen Kayıt Ol.

***Binance Vadeli İşlemlerde %10 komisyon indirimi için videoyu izleyin yada vadeli işlemler referans adına turkey yazmayı unutmayınız.***






Yorumlar

  1. merhaba
    eth transferi yaparken out of gas hatası alınıp cancel durumuna düşen transferde gönderilen eth ler tekrar cüzdana geri yüklenirmi.Yoksa geri alınamaz mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde geri gelir ama yinede bir ticket oluşturup durumu Binanceye sormanızda fayda var.

      Sil

Yorum Gönder