Turcoin Nedir? | Nasıl Alınır? | Turcoin Üyelik

Son günlerde adını sıkça duyduğumuz Turcoin yani yerli yapım kripto paradan bahsedeceğiz. Tamamiyle milli sermaye ile üretilecek yerli coin tıpkı bitcoinde olduğu gibi blockhain altyapısı üzerinden ancak bir farkla Ripple teknolojisi ile geliştirilecek. Hipper A.Ş. bünyesinde Kocaeli'nde 25 milyon dolarlık yatırım ile üretimine başlanmıştır.Geliştirme çalışmaları ise Anafis Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. tarafından yürütülmektedir.

İlk etapta 20 milyon adet olarak piyasaya sürülecek.30 yıl içinde üretiminin tamamlanacağı belirtilirken toplamda 100 milyon adet Turcoin üretimi yapılmış olacak. TURCO olarakta bilinen yerli elektronik paranın mining(üretim) için oluşturacağı istihdam da önemli yer tutuyor.3 farklı tesiste üretimine başlanan yerli kripto para için kurulan bilgisayar sistemleri teknolojide sınırları zorluyor.Bilgisayarlarda 24 bin ekran kartı bulunuyor.Geniş bir kullanım alanı hedefleyen şirket yetkilileri 3 milyondan fazla ön ödemeli kartta kullanılmaya başlanacağını da belirttiler.

Turcoin Nasıl Alınır?


İlk alanlardan biri olma şansı için biraz geç kaldınız. Turcoin resmi web sitesi üzerinden yapılan ICO tamamlandı.Toplamda 250 bin adet olarak belirlenen ICO(Initial Coin Offering) kısa sürede Hipper A.Ş. yatırımcıları ve diğer yatırımcılar tarafından alındı.Ancak 31 Ocakta yapılacak lansman sonrası hangi borsalarda işlem göreceği duyurulacak ve ilgili borsalardan alabileceksiniz.Bu satın alma işlemlerinin başlangıçta 100 $ olacağı belirtildi.Sonrasında aşağı yada yukarı dalgalanmalar olacaktır. Turcoin kurucusu Sadun Kaya Bey'in 1 Turcoin'in 100 $ fiyatının altına düşmeyeceğini belirten iddialı açıklamaları bulunuyor.

Icoda %3880 Kazanma Fırsatını Kaçırma Tıkla Öğren


Yorumlar