Viberate (VIB) Coin Nedir? | Nereden Alınır? | Kazandırır Mı?

Bazı coinler vardır, haberin olmaz ama bir anda %1000 - %1500 uçar o zaman fark edersin. Viberate henüz öyle bir uçuş yapmadı ama zaman zaman 3 kat kazandırdığı oldu.Slovenya ülkesine ait bir şirketin projesi olan VIB coin ICO hedefine 5 dakika içerisinde ulaşarak rekor kırmıştır.Peki birçoğumuzun adını ilk kez duyduğu bu conin kapış edilmesine sebep neydi? Şimdi "Viberate (VIB) coin nedir?", "Vib coin nereden alınır?", "Vib coin kazandırır mı?" sorularının cevaplarına bakalım..

Viberate (VIB) Coin Nedir ?


Geçtiğimiz Ekim ayından beri kripto para piyasasında bulunan viberate dijital müzik dünyasında blok zinciri tabanlı olarak bilgi aktarımını hedefliyor.Bir organizasyon şirketi veya etkinlik düzenleyicileri kendilerine uygun müzik grubunu bu sisteme dahil olan profiller arasından bulabiliyor.Bu sayede bir festivalden veya konserden bu sisteme dahil olan herkes haberdar olup, detaylara ulaşabiliyor.Ayrıca dünyanın en büyük canlı müzik veritabanını oluşturmayı planlıyorlar.

Günümüzde oldukça gelişen müzik endüstrisi için teknolojinin daha da yaygın kullanılması hatta direk bu sistem üzerinden yönetilmesi sağlanıyor.Toplamda 200 milyon adet üretilecek vib coinin yaklaşık %82'i üretilmiş durumda ve 163 milyon fazla adet borsalarda işlem görüyor.

VIB Coin Nereden Alırım? Hangi Kripto Para Borsasında Var?

En çok alım satım hacmi Binance kripto para borsası üzerinde bulunuyor.İşlem görmeye başladığı ilk günlerde 0.28 $ seviyelerindeyken şu sıralar (28 Ocak 2018) 0.60 $ fiyatını zorlamaktadır. CoinMarketCap verilerine göre ise son 24 saatlik piyasa hacmi 400 milyon doları geçmiş bulunuyor.Bu hacmin yaklaşık 120 milyon doları Binance borsası üzerinde görünüyor.Dünyanın en büyük işlem hacimli ve 6 milyonu aşkın üyesi ile birçok altcoin ilk olarak Binance borsasını tercih ediyor.

Viberate Kazandırır Mı ?

ICO hedeflerini 5 dakika içinde tamamlayan müzik dünyası coini ilk zamanlar 0.20 $ - 0.30 $ aralığında iken hemen her coinde olduğu gibi bir düşüş yaşadı ve bir süre 0.10 $ fiyatına kadar indi.Bu sırada piyasa hacmini arttırken yükselme sinyalleri veriyordu.Aralık ayının son haftaları ve Ocak ayında 1 dolar fiyata yaklaştığı zamanlar sıkça oldu.Bu süreçte sabırlı yatırımcısının parasını 3 kat attırdığı dönemler yakaladı.Bazı coinler düşerken hatta bitcoin bile düşerken bazıları yükselebilir, rekorlar kırabilir.Bu konuda aldığınız fiyat ve beklediğiniz süre çok önemli yer tutuyor.

Yorumlar