Waltonchain | Walton Coin | Wtc | Binance

Piyasaya yakın zamanda girip şov yapıp hala yerinde kalabilen arkası sağlam gibi görünenlerden biri.Ağustos ayında başladığı kripto borsası macerasında ufak ufak büyüse de bugün hatrı sayılır bir hacime ulaştığını söylemek mümkün.Ocak 24 itibariyle 800 milyon $'ı geçti gidiyor.


WaltonChain Nedir?

Öncelikle konu başlığına takılanlar için söyleyeyim, walton coin diyende var waltonchain coin diye aratan da o yüzden herkese ulaşmak adına böyle bir başlık attım.Aslında isminden çok projesi dikkat çekiyor.Bir ürünün üretiminden sonra stok,lojistik,ürün takibi ve kargo gibi satın alma işlemine kadar bütün adımların takip edilmesini ve ürün kaybını engelleme gibi bir düşüncenin meyvesi.Bu sayede size ait bir şey kaybolmayacak ve kargolarınızı ürün takip numarasına göre değil anlık konumunu görebileceksiniz.

Ancak tabi bu bir proje ve şu an teorik kısmını anlattık.Pratikte yani gerçek hayatta henüz böyle bir olay mümkün değil. Walton coin kripto borsasına girmeniz ve yatırım amaçlı alabileceğiniz hacmi gayet iyi bir coin.

Walton Coin Nasıl ?


Biraz da verilerle konuşalım.Proje kapsamın toplam 70 milyon adet Wtc coin üretilecek.Şuan itibariyle 24.898.178 tane Wtc üretilmiş.Piyasa hacmi 1 milyar $ üstünde olduğu zamanlar bulunuyor.Şu sıralarda 900 milyon dolar seviyelerinde dolaşıyor.Aceleci değilseniz ve "hodl" seviyorsanız Wtc 4 ay içinde 35 kat değerlendi yatırım tavsiyemiz değildir ancak bunu belirtmeden olmazdı.Yaklaşık 1$ dan işlem görmeye başladığı ilk günlerden sonra emin adımlarla çok büyük düşüşlerde kalmadan bugün 37 $ seviyelerine gelmiştir.

Wtc coin en geniş hacim olarak Binance borsasında görünüyor. CoinMarketCap verilerine göre konuştuğumuzu hatırlatarak Walton coinin Binance borsasındaki hacmi ile 9.sırada bulunuyor.

Binance Hakkında Bilgi Edinmek ve Üye Olmak İçin Tıklayın!


Önemli: Yazının yayınlandığı 25 Ocak 2018 CoinMarketCap verileri dikkate alınmıştır.

Yorumlar