Yeni Türk Kripto Para Borsası Bitfeks | Sıfır Komisyon

Piyasaya farklılık ve yeniliklerle giriş yapan en yeni Türk Kripto Para Borsası Bitfeks. 29 Ocak 2018 itibariyle haberdar olduğumuz Bitfeks borsası Bitcoin, Litecoin ve BitcoinCash alım satımı yapabileceğiniz bir platform.İstanbul merkezli kurulan borsanın sahibi Matriks Yazılım Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri A.Ş.'dir.


Henüz çiçeği burnun kripto borsasının hedefleri MarketCap sıralamalarında üstleri zorlayan coinleri de eklemek.Büyük ilgi gören Bitfeks dün geceden itibaren yaşadığı mail aktivasyon problemini de hızlıca çözüme kavuşturdu.Şu an cep telefonunuza gelen onay kodu ile hızlıca üye olabiliyorsunuz.

Üyelik işlemlerinin çok hızlı halledildiği bu borsada kimlik doğrulama ve evrak gönderme gibi şartlar bulunmuyor.Size ait mail adresi ve cep telefonu ile üye olabilirsiniz.Sonrasında Garanti Bankası, QNB Finanbank, Türkiye İş Bankası, Yapı ve Kredi Bankası hesaplarına yatırım yapabiliyorsunuz.Para yatırma işlemlerinden ücret alınmazken, para çekme işlemleri için 3 TL Havale/EFT ücreti alınıyor.

Üyeler 31 Ocak 2018 tarihine kadar Bitcoin, LiteCoin ve BitcoinCash alım satım işlemlerine komisyon ödemiyor
Sonrasında ise binde 1,5 yani % 0.15 komisyon ücreti geçerli olacak.Türkiye'deki en ucuz komisyon tutarı olduğunu belirtelim.Herhangi bir hacim şartı da bulunmuyor ve tüm üyeler için geçerli.



Bitfeks borsasında öne çıkan özelliklerden biri de bitcoin transferlerinin parçalı olarak yapılması.Diğer borsalarda olduğu gibi belirli bir bitcoin sayısına ulaşması beklenmiyor.

Bitcoin transfer ücreti 0.0004 BTC olarak belirlenmiş. Bitcoin transfer işlemlerinin yavaşladığı anlarda veya hızlı işlem yapmayı sevenler için Hızlı Çekim seçeneği de bulunuyor.Hızlı çekim yapmak isterseniz ücreti 0.0008 BTC şeklinde.

Bitcoin Vadeli Al Sat işlemleri içinde altyapı hazırlıklarını tamamlamış ilerleyen günlerde hizmete açacaklar.Yatırım ve çekim işlemleri ise TL olarak 24 saatte 100 bin TL, 30 günden 500 bin TL olarak limitlenmiş.Bitcoin, BitcoinCash ve LiteCoin ile yapılan yatırım, çekim işlemlerinde bir limit bulunmuyor.

                                                        Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın.

Yorumlar