Binance Kapandı Mı? | Binance Açıldı Mı? | Binance Neler Oluyor?

Kripto Para dünyasına girdikten sonra insansın hayatına ekstra bir heyecan geliyor.Özellikle son birkaç aydır yaşanan gerilimler ne film ne dizi adeta yaşam mücadelesi adeta bir savaş gibi.Sen de abartıyorsun ya diyenler vardır belki ama şöyle bir dönüp son 6 aya bakın hatta son 2 ay bile nabız yükseltmeye yetiyor.

Neler olmadı ki! Ülke yönetimleri ile savaş veriyor kripto paralar.Aslında bunun sebebi geçmişte çokta masum işlerde kullanılmamış olmasından kaynaklanıyor.Ama artık günümüzde çok geniş bir kitleye hitap ediyor ve günlük yaşamı kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar içinde yer alıyor.

Binance Kapandı Mı?


Konumuzdan bahsedecek olursak 8 Şubat 2018 itibariyle yani dünden beri Binance borsasına ulaşamıyorduk.Dünyanın en büyük borsasına ulaşamayınca ister istemez bir panik havası oluştu.Birçok iddia atıldı ortaya sunucuları çöktü, çalındı, hacklendi, yangın çıktı, öldük bittik, batıyoruz.Birçok ülkenin karşı çıktığını düşünce hepsinin olma ihtimali daha da güçlendi.

Ancak Binance Ceo'su ve resmi hesabı Twitter üzerinden sürekli paylaşımda bulunarak yürekler su serptiler.İlk başta birkaç saatlik bir sorun olduğunu hatta yaklaşık 2 saat içinde tekrar açılacaklarını söylediler.Sunucudan kaynaklı bir problem olduğunu ve herhangi bir güvenlik sorunu olmadığını belirttiler.

Binance yetkililerinin verdiği süre dolunca ve borsa hala açılmayınca bu kez yeni açıklamalarda sunucudan kaynaklı sorunun kesin bir şekilde çözülmesi için güncelleme ve yükseltme yapmaları gerektiğini yazdılar.Bu sorunu bir daha yaşamamak için hazır kapalıyız, biz şunu iyice bir güncelleyelim dediler.

Neyse sonuç olarak 9 Şubat 2018 öğle saatlerinde Binance borsası tekrar aktif hale geldi ve yatırımcılar şuan işlemleri sıkıntısız olarak yapabiliyor.Sonuçta en büyük borsalar ve 6 milyondan fazla aboneleri var, bu kadar felaket senaryosu yazılmasını normal karşılamak lazımdı.

Yaşanan olaylar sonrası Binance işlem ücretlerinde %70 indirim uyguluyor. Fee ücretlerinde geçerli bu indirim 24 Şubat 2018'e kadar geçerli.Al sat yapanların ilgisini çekecek bir kampanya oldu.




Yorumlar