KodakCoin ICO Başladı | Bir Milyon Doların Var Mı ?

Geçtiğimiz ay Amerika Las Vegas'ta düzenlenen Teknoloji Fuarı (CES 2018)'de tanıtımı yapılan Kodak Coin büyük ilgi görmüştü.Bu haber sonrası şirketin hisseleri %300'e varan yükseliş yaşamıştı.Fotoğraf sektörü için büyük heyecan yaratan yeni bir kripto parada gelişmeler merakla takip edildi. KodakCoin ICO ise 31 Ocak'ta başlayacak olarak duyurulmuştu.Ancak kaç tane üretileceği ve ne kadar olacağına dair bilgiler saklı kalmıştı.

KodakCoin ICO Başladı! 


KodakOne ismi verilen ve blockhain teknolojisi kullanılarak yönetilecek platform da hayata geçmişti. Fuarda verilen tarih yani 31 Ocak itibariyle Kodak coin ICO başladı ve 28 Şubat'a kadar devam edecek. 2 milyon dolar değerinde ön satış miktarı belirlendi.Peki  nasıl alacağız ve başlıktaki 1 milyon dolar ne ifade ediyor.

Kodakcoin web sitesinde ICO detaylarını incelediğimizde hayret içinde kaldık. Kodak kripto parasını alabilmek için öyle kriterler var ki adeta bir paşa torunu olmanız gerekiyor.Size ve ailenize ait yani evliyseniz eşinizle birlikte toplam 1 milyon dolar değerinden bir mal varlığınız olacak.Bekarsınız yada şirketiniz var ise 200 bin doların üstünde gelir ispatlamanız gerekiyor.Bir diğer seçenek ise son 2 cari yılın geliri 300 bin doları aşıyorsa ne mutlu size.

Resmi web sitesinden bilgilerinizi doldurup hesabınızı onayladıktan sonra, size gönderilecek "Lite Paper" ile birlikte istenilen evrakları ispat etmeniz gerekiyor. Kodak tarafından uygun görülmesi halinde yatırım yapmanıza onay verilecek. Bu işlemler ile sizi akredite etmiş oluyorlar ve 40 binden fazla yatırımcılarının olacağını planlıyorlar.

Açıkcası Kodak kendisine yatırım yapacak kişilerin milyoner olmasını istiyor.Peki neden?
Bunlardan bir tanesi zengin kişilerin yapacağı yüksek yatırımları yani fazla paraları hedefliyor olabilirler.Herkesin elinde olması yerine şirketleşmiş veya kurumsal kimlikli yatırımcılar arıyor olabilirler.Borsada işlem görmeye başladığında hemen satacak yatırımcılar değil de uzun süreli elinde tutacak kişiler arıyor ve bu sayede KodakCoin parasal ve hacimsel değerini hep yüksek tutmayı hedefliyor olmaları ise akla yatan en mantıklı sebep.

Yani diyorlar ki biz büyüyeceğiz ve yatırım yapacak zenginleri bekliyoruz ama sadece zenginler gelsin herkes değil.Sizler de fikirlerinizi yorumlayabilirsiniz.

Son günlerde en popüler ICO'yu öğrenmek için tıklayın.Son gün 28 Şubat

Yorumlar