Bitcoin'e Nasil Üye Olunur ? Zengin Ol !!

Bugün bir çok insanı zengin eden bir çok insanın ise zenginlik hayallerini süsleyen Bitcoin'den bahsedecez. Bitcoine nasıl üye olurum ?diye googlede bir çok arama gördüm.Bu konuya açıklık getirmek istedim.

Bitcoine üye olmak isteyenlerin aslında bitcoini nasıl ve nerelerden alması gerektiğini merak eden kişiler olduğunu biliyorum.O halde şimdi bitcoin almak için 0 dan başlayarak ne yapmamız gerektiğine bakalım.

Anlatacaklarımı sonuna kadar okuduğunuz taktirde bu piyasa hakkında hiçbir bilginiz olmasa dahail kolaylıkla üye olabilecek ve Bitcoin alabilceksiniz.



Bitcoin Almak İçin Gerekenler

Bitcoin almak için 18 yaşının üstünde olmanız gerekiyor.Her vatandaşın sahip olduğu bir kimliğe ve paraya sahipseniz bitcoin almaya hazırsınız.Şimdi söyleceğim şeyleri bir kenara ayırın ve Bitcoin almak için adımları tek tek takip edin.

  1. Kimliğinizin önlü arkalı resmi (ehliyet veya pasaportta olabilir).
  2. Adınıza elektirik su faturası veya ikemetgah veya kedi kartı veya banka kartı ekstresi.(Yalnızca birtanesi)
  3. Bir kaç adet A4 kağıdı.
  4. Para (Kredi kartı veya Banka hesabı her ikisinide anlatacam.)

Artık hazırız tek yapmamız gereken borsalara kayıt olmak.Şimdi birlikte 4 tane borsaya kayıt olacağız.4 üne birlikte neden kayıt oluyoruz diye soruyorsanız ileride işinize yaradığını anlayacaksınız.Bunu bu aşamada düşünmeyin kayıtlar tamamen ücretsiz.

Bitcoin Almak İçin Borsalara Kayıt İşlemleri

1 tanesi Türk borsası 2 tanesi yabancı borsa olmak üzere 3 adet borsaya kayıt yapacağız.Öncelikle kayıt işlemlerini yapalım ve hepsinin ne işe yaradığını sonra anlatalım.Kayıt linkleri ve nasıl kayıt olacağınızın detaylı resimlerini verdim.





Bu işlemleri hemen yaparsanız 10 dakikanızı almayacaktır.İleride bu 4 borsayla hem Bitcoin hemde tüm coinleri rahatlıkla alabilir ve çekebilir veya transfer edebilirsiniz.İleride uğraşmamak adına girişte hepsine kayıt olmanızı tavsiye ederim.

Bankadan bankaya transfer yapacaklar az önceki belgelerle ve bu borsalarla kayıtla birlikte Bitcoin almaya hazır.Kredi kartı ile yapacaklar için 1 kayıt işlemi daha gerekiyor.Çünkü Türkiye'de kredi kartı ile Bitcoin almak mümkün değil.Aşağıdaki güvenli ve benimde işlem yaptığım aracı kuruma kayıt olmamalılar Kayıt linki ve detaylar buyrun.


Şimdi hem kredi kartı hemde banka transferi ile işlem yapacaklar Bitcoin almaya hazır şimdi çok kısa sürecek onay işlemlerine geçecez.


Bitcoin Almak İçin Onay İşlemleri Belge Doğrulama

Binance borsası,yobit borsası ve kucoin borsası için herhangi bir onay işlemi yapmayacağız.Ancak buralara direk olarak banka transferi ile para göndermemiz mümkün değil.

Yobit borsasına ise kredi kartı ile para yatırmak için üsteki üye olduğumuz aracı kuruma yine belge onayı yaptırmamız gerekiyor.Yobit.net kayıt olduğumuz borsalarda kredi kartı ile işlem yapcağımız tek yer.

Şimdi kredi kartı ile işlem yapacaklar bahsettiğim ve üste detaylı anlattığım verdiğim siteye sadece kimlik fotokobilerini ikmetgah veya banka ekstresi yolluyor ve işlemleri bitiyor.Aracı kurum 2 saat içinde tüm belgeleri onaylayacak ve bu aracı kurumdan yobite dolar aktararak işlemlere hemen başlayabilecekler.

Bu işlemleri yazımın başından beri takip ederek oluşturursanız çok kolay olacaktır.

Şimdi ise banka transferi ile işlem yapacakların BtcTürk borsasına hesap onayı yaptırması lazım.Yukarıda BtcTürk'ün kayıt ve onay işlemlerinin nasıl yapıldığı ile ilgili yazımı zaten okudunuz.BtcTürkte onay işlemleri biraz daha uzun sürebilir bazen 2-3 günü buluyor.

Hesabınız onaylanır onaylanmaz sizde Bitcoin almaya hazırsınız.Şimdi bu 4 borsadan istediğinz her işlemi yapabilirsiniz birbirleri arasında transferde yapabilirsiniz.Yaptıklarımızla birlikte Hem Bi
tcoin hemde tüm kripto paraları alabilecek üyelikleri ve hesap onaylarını yaptınız.

Kripto para piyasasına hoşgeldiniz.Sizden ricam bu yazıyı baştan sona adım adım takip ederek yapmanız yapacağınız kayıt ve onay işlemleri toplasanız 30 dakikanızı almayacaktır.Takıldığınız bir yer olursa yorumlarda bekliyorum.


Yorumlar