TRX(TRON) Nedir?TRX(TRON) Nerden Alinir?

Bitcoinin popülerleşmesi sonucu sonradan bir çok altcoin adı verdiğimiz coinler meydana çıktı.Bunlardan bir taneside 'TRX' yani 'TRON'.

Eylül 2017 da yılında piyasaya çıkan Tron bu yazıyı oluşturduğumuz 4 Ocak 2018 de sadece 3.5 aylık bir serüvene sahip olmasına rağmen hızla piyasada yükselmekte.Peki Tron un fiyatı nedir?Tron un geleceği nedir?Tronun piyasadaki yeri nedir hep birlikte bakalım.

Icoda %3880 Kazanma Fırsatını Kaçırma Tıkla Öğren

Trx (Tron) Nedir? Tron (Trx) Yükselir Mi?

Tron bu yazıyı yazdığımız sırada piyasada en çok işlem gören 10. kripto olarak karşımıza çıkmakta.Şu an piyasada dolaşan Tron sayısı 65 milyon.Toplam üretim miktarı ise 100 milyon tane.

Şu an kripto para piyasasında dünyada 10 milyar dolarlık bir yatırım almış durumda.Bunu piyasada dolşan Tron sayısına böldüğümüzde Tron'un şimdiki değeri olan 0.15 doları buluyoruz.Yani şu an Tron'un piyasadaki satış değeri 0.15 dolar yani yaklaşık 0.6 tl.


Aralık ayında 0.0049 dolar olan Tron bügün 0.15 dolar.Buda demek oluyorki Tron 1 ayda yaklaşık %3061 yükseldi yani yaklaşık 30 kat kazandırdı.Eğer aralık ayında 1000 tllik bir Tron yatırımı yapsaydınız bugün tam 30 bin tlniz vardı.

Peki Tron (Trx) yükselir mi? Bu soruya cevap vermek tabiki oldukça zor.Genelde bu tür coinler belli bir yere kadar şişirildikten sonra tekrar düşüşe başlamakta ve yatırımcılar ana coinlere yani Bitcoin ve Ethereuma dönmekte olsada Tron'un farkı Ücretsiz bir eğlence ve oyun altyapısı sağlamak.

Bunuda bu sektörde dünyanın en büyüklerinden 1-2 şirketle yapacak.Bunu gerçekleştirebilirlerse bir süre daha Tronun fiyatının yükseleceği görülmekte.

Icoda %3880 Kazanma Fırsatını Kaçırma Tıkla Öğren

Tron(Trx) Nerden Alınır

Bildiğiniz üzere pek çok altcoini Türk borsaları olan Paribu,BtcTürk gibi yerlerden almak mümkün değil.Bu nedenle güvenli ve işlem hacmi yüksek rahatça Tron alabilceğiniz 2 borsadan bahsedecem.

Bunlardan ilki Binance.com.



2.si ise Yobit.net.



Bu 2 borsadada güvenli bir şekilde Tron alır satabilirsiniz.İlelryen yazılarımızda altcoinleri incelemeye devam edeceğiz.
895

Yorumlar