Vechain (VEN) Coin Nedir ? | Ne Kadar Olur ? | Nereden Alınır ?

Geçtiğimiz Ağustos ayında adını duyuran Vechain coin dijital dünya da büyük kolaylıklar hedefliyor.Bir ürünün üretiminden kullanımına kadar takip sağlayan ve üretim aşamalarından tutun da nereye ait olduğunu öğrenmenizi sağlıyor. QR kod sistemini bünyesinde barındıran bu sistem marka bir ürünün orjinalliğini, gıdaların ise sağlıklı oluşu ve üretimi hakkında bilgi sağlıyor.Yeni bir coin duyduğumuz aklımza gelen soruları cevaplamak için yazımıza devam ediyoruz.Bize sorulan "Vechain Coin Nedir?, VEN Coin Ne Kadar Olur?, Vechain Coin Nereden Alınır ? " cevapları yazının devamında..


Tabi bunlar işin teknolojik kısmı ve borsalardaki düşüş çıkışlarla direk bağlantılı.İlk işlem görmeye başladığı günlerde 0.2 $ değerlerindeyken yaklaşık 5 aylık bir süreçte 8 $ üstüne çıkmayı başarmıştır.Hakkında birçok büyük firma ile anlaşma sağlandığı haberleri hep olumlu etkiler yaptı VEN coin üzerinde.Yakın zamanda ise Nasa ile anlaşma yapıldığını ve bilgi transferi için kullanılacağı haberlerinden sonra hızlı sıçramalar yaparak uzun süreli yatırımcısına kazandırmıştır.

Üretilecek miktar 873.378.637 adettir, bugüne kadar yarısından fazlası üretilerek 457.973.084 tane piyasalarda işlem görmektedir.Değer olarak en çok yükselmeyi 2017 Aralık ve 2018 Ocak sürecinde yaşarken, bu dönemde %4000 gibi kazançlar sağlatmıştır. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance üzerinden Vechain coin alım satım yapabilirsiniz.

Binance Hakkında Detaylı Bilgi ve Üyelik İçin Tıklayın.

Piyasa hacmi bu yazıyı kaleme aldığımız gün CoinMarketCap verilerine göre 3 milyar doların üzerinde bulunuyor.Ocak ayı içerisinde ve sonrasında yapacağı yeni potansiyel anlaşmalar ile yükselmesi beklenen altcoinler arasındadır. Günlük yaşamı kolaylaştırmaya yönelik bir coin olması ve Nasa ile çıkan haberler ile bu söylentilerle yükseleceğini düşünenler oldukça fazla.Tabi en doğrusunu siz bilirsiniz, bunlar bir yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar