Yobit.net Nasil Üye Olunur

Yobit.net üyelik işlemleri oldukça kolay olup bu yazımızda resimlerle sizlere detaylıca anlatacaz.Yeni başlayanlar için kripto paralar için rehber olan sitemizde bitcoin,ethereum,bitcoincash vb kripto paraları nasıl en güvenli ve en kolay şekilde alacağımızı detaylıca anlatacaz.

İlk yazımızda yobit.net güvenilir mi?,yobit.net üyelik işlemleri,yobit.net e nasıl para yatırırız,yobit.net ten coin alma gibi konulara detaylıca ve resimlerle deyinecez.

Dünyanın en büyük 2.borsası binanceye kayıtlar açıldı tıkla hemen kayıt ol

Icoda %3880 Kazanma Fırsatını Kaçırma Tıkla Öğren

Yobit.net Güvenilir Mi?

Kripto para borsasına ilk giriş yaptığımda ilk tanıştığım site yobit.net oldu.Çok devasa bir borsa olmasa da hemen hemen her coini yani kripto parayı bu borsada bulabilirsiniz.Üyelik işlemleri de bir o kadar kolay ve basit olması yobit.net i tercih etme nedenleriniz arasında olmalı.

Pek çok zaman değişik spekülasyonlar oluşssada yobit.net güvenilir bir şekilde işlem yapacağınız ve her türlü kripto parayı bulabilceğiniz güzel ve güvenilir bir site.

Yinede yobit.net te işlem yapmak ancak paranızı yada coinlerinizi burda tutmak istemiyorsanız 





Yobit.Net Üyelik İşlemleri Resimli Anlatım

Şimdi sıra geldi Yobit.nete nasıl üye olacağımıza.Buraya tıklayarak sayfayı açın.Karşımızda açılacak sayfanın sağ üst köşesinde bulunan registration yazısına tıklayın.


Açılan sayfada aşağıdaki resimdeki bir sayfa göreceksiniz.



  1. Login Yazan 1.sıradaki yere takma isim yazıyoruz.Herhangi bir isim kullanabilirsiniz.İçinde isminizin yada soyisminiz geçmesi gerekmemekte.Bu para yatırma ve çekme işlemlerinde önem arzeden bir şey değil sadece takma ad olarak düşünebilirsiniz.
  2. Email address yazan 2.sıradaki yere mail adresinizi girmeniz gerekiyor.Bu kısım oldukça önemli gerçek ve şifresiniz unutmayacağınız bir mail adresi giriniz.Başka bilgisayarlardan yada telefonlardan yobit.net e giriş yapmak istediğinizde bu maile doğrulama kodu geliyor.Bu nedenle gerçek mailinizi yazmanız önemli.
  3. Your password yazan 3.sıradaki yere yobit.net e giriş yaparken kullanacağınız kendi belirleyeceğiniz şifrenizi giriniz.Bu kısımda bir büyük harf bir küçük harf ve bir tanede noktalama işaretinin şifrenizde geçtiğine emin olunuz.Bu güvenliğiniz için oldukça önemli.Güçlü bir şifre kullanmalısınız.
  4. Confirm password yazan 4.kısımda az önce 3.kısımda belirlediğiniz şifrenin aynısını buraya da yazıyoruz.Yani şifrenizin tekrarı oluyor.
  5. Ardından I agree to rules of yobit.net yazan yerin hemen solunda bulunan kutuya tıklayarak yobit.netin kurallarını onaylıyoruz.İngilizceniz iyiyse ve kuralları okumak istiyorsanız  rules of yobit.net yazısının üstüne tıklayabilirsiniz.
  6. Sonra I am not a robot kısmını doldurarak robot olmadığınızı sisteme ispatladıktan sonra register yani kayıt tuşuna basarak işlemleri tamamlıyoruz.Ve mailimizi bir mail geliyor bu maildeki linke tıklayarak mailinizi onaylıyorsunuz.

Tebrik ederiz artık yobit.net üyesisiniz.

Icoda %3880 Kazanma Fırsatını Kaçırma Tıkla Öğren


Yobit.net Para Yatırma

Şimdi sıra yobit.net e para yatırmaya geldi.İşin en zor kısmı bu çünkü yobit.net e kredi kartı yada bankadan havale ve eft seçenekleri ile şu an için para yatırmak mümkün değil.Bu işlem zor olsa da hemen hemen her kripto borsasına göre daha kolay olduğunu söylemek mümkün.

Btc Türk'de bile hesap onayı süreci en az 1 gün sürmekte.Bu süre 1 haftaya kadar uzamakta.Ancak şimdi size söyleceğim yöntemle para yatırmanız en fazla 6 saat içinde kredi kartınızla mümkün olacak.

Şimdi yobit.nete giriş yaptık.Üst kısımda bulunan wallets yazan kısma tıklıyoruz.Tıkladıktan sonra yaklaşık 30 saniye bekleyin.Sayfa tam olarak yüklendiğinde aşağıdaki gibi görünecek.Sayfanın aşağıdaki gibi göründüğüne dikkat edin görünmüyorsa yenileyin ve görünene kadar bekleyin.


Gördüğünüz gibi ilk sırada BTC yani bitcoin ikinci sırada ise Usd yani dolar bulunmakta biz dolar ile para yatıracaz.


Bu ekranı gördükten sonra usd yani doların yanında deposit yazan kısımdaki + işaretine tıklıyoruz.Aşağıdaki resimde nereye tıklacağınızı işaretledim.
Bu bölüme tıkladğımızda aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi 4 adet para yatırma yöntemi göreceksiniz.Bu yöntemler Payeer,AdvCash,PerfectMoney ve Capitalist.Biz bu yöntemlerden AdvCash yöntemini kullnacağız.Bu yöntemle hem kredi kartı ile para yatırmak mümkün hemde onay işlemleri oldukça hızlı ve güvenilir.

Yine Yobite kredi kartı para yatırmanıza olanak sağlayan payeere nasıl üye olunur öğrenmek için tıklayınız.

Bu 4 siteden birine üyeyseniz yapmanız gereken tek şey yönteminizi seçmek Quantity yazan yere kaç dolar yatıracaksanız usd cinsinden yazmak örneğin 100 yazarsanız 100 dolar yatırmış olacaksınız.

Hemen ardından deposit yazan yere tıklayarak ilgili para yatırma sitesinin giriş bilgilerini girerek para yatırabilirsiniz.Henüz bunlardan bir tanesine üye değilseniz.Bizimde tercih ettiğimiz Advcash sitesine üye olabilirsiniz.





Bu işlemlerin ardından artık yobit.net te işlem yapmaya hazırsınız.Şimdi bu işlemler nasıl yapılır bakalım.

Yobit.net ten Coin Alma

Üyelik işlemlerimizi tamamlayıp paramızı yatırıp şimdi istediğimiz coini yani kripto parayı almaya hazırız.Bunun için Yobit.net anasayfasına gidiyoruz.Sitenin sol tarafında bulunan market kısmını göreceksiniz.Aşağıda ki resimde market kısmının görüntüsü yer almakta.

Bu kısımda öncelikle usd yazan yere tıklıyoruz ve bekliyoruz.Bütün coinlerin dolar cinsinden değerlerini bu şekilde görebileceksiniz.
Hemen ardından almak istediğimiz coin cinsinin üzerine tıklıyoruz.Örnek olarak biz ETH yani Ethereumun üstüne tıkladık.Ve önümüze aşağıdaki resimdeki bir görüntü çıkacak.

Burda gördüğünüz gibi balance yazan yer hesabınızda kaç dolarınızın olduğunu göstermekte.Amount yazan yere kaç adet almak istiyorsanız yazabilirsiniz.1 taneden az almak istereniz .(nokta)kullanmanız gerekmekte.Örneğin 0.5.

Yada tüm paranızla almak isterseniz balance yazan mavi yere tıklarsanız tam miktarı hesaplıyor ve paranızla kaç tane alabilceğinizi gösteriyor.

Total yazan yer aldığınız coinin toplam değerini göstermekte fee(%2) yazan yerde yobit.net in kestiği kesintiyi görebilirsiniz.

En sonda yazan total+Fee ise ödeyeceğiniz tüm miktarı göstermekte.Bu kısımda bulunan miktar kadar paranızın hesabınızda olması gerekmekte aksi halde işleminiz gerçekleşmez.

Hemen ardından buy yani al kısmına tıklayarak ethereumu almış olduk bu şekilde istediğiniz coine alabilirsiniz.

Bu kadar uzun görünse de dakikalar içinde yapacağınız kolay işlemler.Unutmayın bu piyasaya ne kadar geç kalırsanız o kadar sizin zararınıza.Her girmediğiniz günde coinlerin ne kadar arttığını görüyor ve keşke diyorsunuz biliyorum.Artık keşke demeyin ve hemen üye olun.

 Ben bu yazıyı yazarken en basite indirgemiş şekilde yazdım.Yinede sormak istedikleriniz olursa mutlaka yorum kısmından bizlere yazınız.En kısa zamanda sorularınıza cevap verilecektir.

Dünyanın En Büyük 2.Kripto Borsası Olan Binanceye Nasıl Üye Olunur Öğrenmek İçin Tıkla






Yorumlar

  1. yatırdığımız para anında hesaba geçiyor mu peki? en düşüğünden 10 $ yatırdım 1 saat geçmesine rağmen yobit'te görünmüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi yöntemle yatırdınız hocam?Normalde hemen geçer.

      Sil
    2. Advanced cash ile gönderdim, adv cash hesabimdan para çıkışı görünüyor ama yobit hesabima hala gelek giden bişey yok

      Sil
    3. Hocam yobit.net wallets bölümüne gelip usd de artıya tıklayınca zaten direk size yöntemleri getiriyor burda Advcashe tıklıyoruz.Zaten sizden Advcash giriş bilgilerini isteyecek bu bölümü girdikten sonra paranız otomotik geçecektir.Bu sırayı izlediyseniz eğer advcashe mail atın hocam kısa sürede çözerler açıkçası ben çok kez para transferi yaptım hiçbirinde sorun yaşamadım anında geçti hepsinde.

      Sil
    4. Evet bende o sekilde yaptim ypbit uzerindrn advcash seçtim giris bilgilerimi yaptim onayi verdim ancaknpara gecmedi, advcash'e mail artim iptal edilmesi icin onlarda transfer tamamlandigi icin iptal edemiyoruz para yatirdiginiz yer ile gorusun dediler, yobit'te ticket attim ama daha donus yapmadilar bekliyorum bakalim. Yanlis bisey yaptigimi da dusunmuyorum cunki wallet kisminda usd ye deposit dedim advvash sectim yonlendirdigi sekildr yatirdim. Insallah kaynamaz bizim para =)

      Sil
    5. Korkayın hocam ben kat ve kat daha büyük işlemler yaptım hiçbirinde sorun olmadı.

      Sil
  2. Mail adresi verirseniz advcashte yaptigim transfere iliskin resim gonderiyim yanlis bisey var mi yokmu bi bakin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kriptoparaara@gmail.com burdan gönderebilirsiniz hocam.

      Sil
  3. Yoobit btc gonderip BNB satın aldım BNB miktarını Binance hesabıma cekmek istiyorum fakat yoobit bu isleme izin vermiyor cuzdan bakımda iletisi veriyor defalarca destege msj attım fakat donus olmadı bilgisi olan varmı acaba sadece belli coinlermi cekilebiliyor anlayamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam btc yada ethereuma çevirip hemen aktarabilirsin.Aktarmak istemiyorsan yobitte kalsın herhangi bir sorun olmaz.Ben yobitten aktarım yaparken btc yada ethereuma çevirip aktarmanızı öneriyorum.

      Sil
  4. abicim 5 işlem kolaymi zormu 5 işlemi nasil yapabilirim ınveksboz yapma şeklini kolayca anlatirmisin günlük 5 işlem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yobit.net e giriş yapın üste dice yazıyor oraya tıklayın.Hangi coinle oynayacaksanız coini seçin ardından play now un altında yazan 48 den küçük yada 52 den büyük herhangi birine 5 kez tıklayın işlem bu kadar.

      Sil
  5. Başka borsaya aktarıp paraya çevirebilirsin.Örneğin Binance,Btctürk vs.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder